Contributor Day – 1 september 2017

We starten WordCamp Nijmegen met een klein gezelschap. Maximaal 75 deelnemers werken op vrijdag 1 september samen aan het WordPress project. Onder begeleiding van ervaren “collega’s” kan je (leren) werken aan alle disciplines van het WordPress project. Denk daarbij bijvoorbeeld aan code schrijven of testen, vragen van anderen beantwoorden op de online forums, het vertalen van WordPress en het verbeteren van de toegankelijkheid. Om deel te nemen aan Contributor Day heb je een ticket nodig, die kan je hier claimen: https://2017.nijmegen.wordcamp.org/tickets/.

Let op: Vergeet niet om je laptop en lader mee te nemen!

Globaal programma

Vanaf 09.00u ben je van harte welkom om je te melden bij de registratiebalie. Daar krijg je je badge en voorzien we je van een verse kop koffie. We zouden het prettig vinden als je er voor 9.30u bent, zodat we om 09.45u kunnen beginnen met de opening van de dag. We leggen dan aan je uit hoe de dag eruit ziet, welke teams waar gaan werken en wie de ‘leiding’ heeft over welke teams. Je kiest een team en gaat aan de slag!

Tussen 12.00u en 13.30u wordt de lunch geserveerd in de Refter. Na een goede lunch kan je weer bij hetzelfde team gaan zitten, maar je kan natuurlijk ook wisselen en meer leren over een ander team. Dat staat je helemaal vrij.

Het officieuze einde van de Contributor Day om 16.00u. We vragen dan alle team leads om kort te vertellen wat hun team gedaan en bereikt heeft de hele dag. Daarna hebben we tot 17.00u de tijd om door te werken, als je wilt, waarna de dag echt ten einde is.

Waar kan je aan werken?

Het WordPress project kent vele disciplines en je hoeft dus absoluut geen programmeur te zijn om bij te kunnen dragen aan WordPress. Kijk maar eens op de Make WordPress website: make.wordpress.org.

Welke teams een team lead zullen hebben op de Contributor Day is op dit moment nog niet bekend. Wil je graag een team leiden, reserveer dan snel je Contributor Day ticket en stuur je naam, WordPress.org gebruikersnaam en het team dat je wilt leiden naar info@wordcampnijmegen.org.

Sfeerimpressie?

WordCamp Bilbao heeft dit jaar een via gemaakt van de Contributor Day. Dit geeft een aardig beeld van wat je kan verwachten, op de taal na natuurlijk!

Kaartjes?

We hebben echt maar 75 plekken, dus zorg dat je je kaartje snel reserveert op https://2017.nijmegen.wordcamp.org/tickets/.
Op = op. Echt!