Maak kennis met onze sponsor: Prode

Zonder sponsoren zouden wij WordCamp Nijmegen natuurlijk nooit kunnen organiseren. Vandaar dat wij onze sponsoren graag in het zonnetje zetten.

Bedankt Prode voor jullie bijdrage aan WordCamp Nijmegen!

Prode is een webdesign en online marketing bureau in Wijchen en belooft websites waar je iedere dag blij mee bent. Maak kennis met Prode:

Over de sponsor

NIET MOEILIJK DOEN ALS HET WORDPRESS KAN

GEO-targeting, SMM, SEM, SERP, PPC, AMP, SEF… Snap jij het nog Internetmarketingbedrijven overladen je met termen en afkortingen waarvan de meeste mensen slechts de helft begrijpen. Zo ingewikkeld hoeft het helemaal niet te zijn! Wij leggen onze klanten – voornamelijk klein- en middelgrote bedrijven en zelfstandig professionals – graag in klare taal uit hoe zij hun online doelstellingen kunnen bereiken. Gewoon tijdens een kop koffie. Dat is persoonlijk, en ook veel gezelliger.

Ook WordPress maakt de voor velen ingewikkelde online materie een stuk makkelijker toepasbaar. Niet voor niets kiezen wij al jaren voor het WordPress-systeem en dragen we een evenement als WordCamp een warm hart toe. De websites die we maken zijn functioneel gebouwd, volgens de filosofie van Yoast. Ze vormen een bezoekersvriendelijke en veilige basis voor verdere onlinemarketingactiviteiten waarmee we onze klanten begeleiden. Tijdens WordCamp vertellen we erover. Zien we je daar?