Gold Sponsor WooCommerce

Maak kennis met onze Sponsor: WooCommerce

Zonder sponsoren zouden wij WordCamp Nijmegen natuurlijk nooit kunnen organiseren. Vandaar dat wij hen graag in het zonnetje zetten.

Bedankt WooCommerce voor jullie bijdrage aan WordCamp Nijmegen!

WooCommerce kennen wij natuurlijk allemaal als de beste webshop plugin voor WordPress. Nog niet zo bekend met deze plugin? Maak kennis met WooCommerce:

Over de sponsor

Met meer dan 1 miljoen actieve installaties en 16 miljoen downloads is WooCommerce de grootste plugin voor WordPress webshops. 37% van alle WordPress webshops maakt zelfs gebruik van de WooCommerce plugin. Als je de plugin eenmaal hebt gebruikt, wil je ook niets anders meer.

WooCommerce zorgt er voor dat je op een eenvoudige manier producten via je website kan verkopen. De producten worden visueel aantrekkelijk weergegeven en de plugin is ook nog eens gratis te gebruiken. Daarnaast zijn er ook nog premium extensies en abonnementen verkrijgbaar waarmee je de webshop nog verder kan uitbreiden.

Net als WordPress.com is WooCommerce ontwikkeld door Automattic. Ook Jetpack, Akismet en Simplenote vallen onder dit bedrijf.

Meer weten over WooCommerce? Bezoek dan de website!