Organisatoren

Het organisatieteam van de eerste editie van WordCamp Nijmegen bestaat uit 7 enthousiaste WordPress gebruikers! De afgelopen maanden heeft dit diverse team alles op alles gezet om van WordCamp Nijmegen een succes te maken.

Sharon Lederer

Hi Allemaal! Mijn naam is Sharon Lederer en als communicatielid heb ik iedereen via Facebook voor mogen stellen. Nu dus de taak aan mijzelf. Ik studeer Communicatie- en Informatiewetenschappen in Nijmegen, maar ben (hopelijk/waarschijnlijk) afgestudeerd als WordCamp Nijmegen plaatsvindt. Helemaal uitgestudeerd ben ik echter nog niet, volgend jaar begin ik namelijk aan de pre-master Behavioral Science.

Naast het studeren, help ik ondernemers met het creëren van content en blog ik nu al 3 jaar op SuperBlogger over bloggen met WordPress. WordCamp Nijmegen leek mij een mooi moment om andere WordPressers te ontmoeten en ik kijk erg uit naar dit toffe event. Tot snel!

Amir Fahimnia

Hey, ik ben Amir Fahimnia van Faktor 22. Als vormgever en webdesigner ben ik verantwoordelijk voor de realisatie van diverse WordPress websites voor bedrijven uit de regio Nijmegen. In diezelfde stad woon ik samen met mijn vrouw en zoon. WordPress en Nijmegen, twee goede ingrediënten om deel uit te maken van de organisatie van WordCamp Nijmegen dacht ik zo.

Van oorsprong kom ik uit Iran, waar ik regelmatig te vinden ben. Na een opleiding Media Design ben ik sinds 2008 oprichter en eigenaar van Faktor 22. Bij ons kun je terecht voor diverse opdrachten op het gebied van grafisch ontwerp, fotografie en websites. Dat zijn ook precies de drie pijlers waar ik binnen de organisatie van WordCamp Nijmegen verantwoordelijk voor ben. Ik kijk er naar uit samen te werken met de vele enthousiaste, creatieve geesten!

Louis Wolf

Hi, ik ben Louis Wolf en geef WordPress Cursussen. Daarnaast ben ik IT’er/programmeur en vind ik het leuk om met community projecten bezig te zijn. Zo organiseer ik programmeerbijeenkomsten voor kinderen bij de Stichting CoderDojo Nijmegen en ben ik met wat techneuten Hackerspace Nijmegen aan het opzetten.

WordCamp Nijmegen is de laatste toevoeging in dit rijtje van toffe projecten.

Linus Wiggers

Hallo! Ik ben Linus Wiggers en sinds mijn studie Informatica ben ik woonachtig in Nijmegen met vriendin en (bijna twee) kind(eren). Om de kost te verdienen ben ik werkzaam bij Symax, ontwikkelaar en leverancier van cliënten dossier MEXTRA. Daarnaast werk ik voor mezelf als WordPress website ontwikkelaar vanuit onze gezamenlijke co-werkplek co-werkplek de Bak.

Naast zorgdragen voor een inkomen vind ik het belangrijk iets terug te doen voor mijn omgeving, ICT-minnend Nijmegen. Vanuit ICT Netwerk Nijmegen ben ik initiator van het ICT=Smart event en ik draag bij aan de (WordPress) Meetups in Nijmegen. Bij WordCamp Nijmegen heb ik een adviserende rol op de achtergrond en ik ga ervan uit dat we ook hier een spetterend event van kunnen maken!

Anette van Haren

Hoi, ik ben Anette van Haren, websitecoach. Ik coach en train ondernemers bij het maken van een website met WordPress. Een websitecoach kun je vergelijken met een personal trainer, maar dan voor een fitte website. Een personal trainer helpt je op weg en geeft je de juiste tools, daarna kun je het zelf.

Ik geloof in de kracht van co-creatie. Dat is ook een van de redenen waarom ik in het organisatie-team van WordCamp Nijmegen zit. Bovendien is het leuk & leerzaam om met een club sympathieke WordPressers uit de buurt een mooi evenement neer te zetten.

Taco Verdonschot

Hey, leuk om je te eMeeten! Ik ben Taco Verdonschot en werk als Community Manager bij Yoast. Als je al eens op een WordPress Meetup of WordCamp bent geweest, dan is de kans groot dat we elkaar hebben ontmoet. Voor mijn werk bezoek ik namelijk regelmatig meetups en WordCamps binnen en buiten Nederland.

De ervaringen die ik daar heb opgedaan wil ik nu graag gebruiken voor onze eigen community, de Nijmeegse WordPress community. Daarom maak ik deel uit van de organisatie van WordCamp Nijmegen!

Benoit Gütz

Hi, Ik ben Benoit Gütz en ik werk als marketeer bij Savvii Managed WordPress Hosting. Ik houd mij voornamelijk bezig met online marketing maar ik ben ook op vele WordCamps en WordPress meetups terug te vinden. Als sponsor, bezoeker of organizer draag ik graag mijn steentje bij aan de community. Deze keer dus als mede-organizer van WordCamp Nijmegen. Een WordCamp in de stad waar ik woon en werk. Ik heb er zin in!

Meerdere keren per week ben ik terug te vinden op de mountainbike of racefiets. Want naast de rijke WordPress community biedt Nijmegen ook een erg mooie en natuurrijke omgeving.