Conference Day – 2 september 2017

De tweede dag van WordCamp Nijmegen, zaterdag 2 september, staat in het teken van kennis delen. Dit doen we door middel van presentaties over uiteenlopende onderwerpen. Zodra de presentaties bekend zijn zal je het volledige schema kunnen vinden op https://2017.nijmegen.wordcamp.org/programma/.

Globaal programma

We nodigen iedereen uit zich vanaf 09.00u te melden bij de registratiebalie. Daar zal je worden voorzien van je badge. Ook vandaag staat er weer een heerlijke kop koffie (of thee) op je te wachten. We zouden het prettig vinden als je er voor 9.30u bent, zodat we om 09.45u kunnen beginnen met de opening van de dag. We leggen dan aan je uit hoe de dag eruit ziet, waar je alles kan vinden en wie onze fantastische sponsoren zijn. Stipt om 10.00u starten we dan met de keynote presentatie.

Vanaf 11.00u zal de dag bestaan uit twee simultane tracks met presentaties, slechts onderbroken door de DTC Media Lunch tussen 12.30u en 13.30u.

Om 17.00u verwachten we je te zien voor de closing ceremony waarin we terug kijken op de allereerste WordCamp Nijmegen! Echt afsluiten doen we daarna, met een borrel tot 19.30u.

Welke presentaties kan ik bezoeken?

Zodra het schema bekend is kan je alle presentaties vinden in één handig overzicht. Dat staat dan op https://2017.nijmegen.wordcamp.org/programma/.

Sfeerimpressie?

Henk-Jan Winkeldermaat van Punkmedia heeft van WordCamp Nederland 2016 een korte aftermovie gemaakt. Deze geeft je een goed beeld van de ontspannen sfeer op een WordCamp.

Kaartjes nodig?

Ja! Om deel te nemen aan WordCamp Nijmegen heb je een toegangskaartje nodig. Deze zijn te koop op https://2017.nijmegen.wordcamp.org/tickets/, zo lang de voorraad strekt. We hebben namelijk slechts 150 plaatsen!